Saturday

Akak...thanks a lot!

Hmm..

posting kali ni takde pengisisan ape pun...juz tribute untuk kak Nurul Hani Awang Nila @ Kak Hani..Kak Hani ni senior saya kat sini..Akak ni sweet sangat..Suke buat org terharu..Pagi tadi pagi2 lagi dia call mintak temankan g KLIA jumpe abang dia balik dari Moscow coz abg dia akan terus balik kelantan kul 10.30..So saya pun cepat2 bangun n siap2..Lepas da balik dr KLIA teman kak hani breakfast jap, kak Hani hantar balik rumah..Sebelum turun dari kete, dia bagi satu bungkusan..Rupenye tu hadiah bday saya baru2 ni..tak sangka langsung!Dan isinya sangat2 saya suke...Terime kasih banyak2 akak!..Kak Hani ni banyak sangat tolong saya..Kalau nak tulis kat sini memang tak muat..Biarlah semua tu jadi kenangan indah buat saya...

Hmm..sebenarnya kitorang dulu satu sekolah, tapi tak berape knal pun kt Maahad dulu..Bile datang sini, saya still tak berape knal dia..tp taqdir ALLAH menemukan kami dalam arena perdebatan dan mengeratkan lagi hubungan kami..sebab itu saya sangat sayangkan arena ini!


"Erti hidup pada memberi...Memberi mestilah dengan kasih sayang, kerana tanpa kasih sayang memberi adalah beban dan benci..."



"Cinta dan kasih sayang bukan sekadar kurniaan nikmat hidup yang sementara, malah ia sebagai satu seruan untuk kita BERCINTA SAMPAI KE SYURGA..."



Terima kasih skali lagi kak!





4 comments:

DBH 1553 said...

Ohh..k.hani bg hadiah ek. Kt ana x bg pn..?

Lukisan Hati said...

ha'a..bday ana lepas 3 bulan baru dapat..maknany 3 bulan lps bday nta baru dapat kot..hehe

~pendamba cinta~ said...

haha oitt dik..akak baru godek2 blog awk ni, patot la sejak smlm kot akak rasa nk bukak jer blog awk..he2 x sangka duk jmpa plak entry yg sweet ni.. da setahun kot.. heee ;p

~pendamba cinta~ said...

eh jap, bukan setahun la, da dua tahun..heee lawak jer